Tobě
Napsal jsem báseň, srdcem i duší
Důvod je prostý láska ti sluší
Slůvka jsem hledal, nechal se vézt
Měsícem, sluncem a třpytem hvězd
V očích tvých topím se každičký den
Jsou pro mne navěky mým osudem
Ze rtů tvých polibky hladově sbírám
Jsou sladké, vášnivé… div neumírám…
Doteky od tebe mne pálí a mrazí
Tělo tvé zve k milostné hře
Nádherné chvíle kdy jsme oba nazí
Vánek i bouře, uvnitř nás vře!
Napsal jsem báseň, jen řádků pár
Že mám tě rád, že je to dar
Tvé srdce na dlani svírám a vím
Jsem šťasten, miluji, ať bdím či spím…..
Přečteno 4886x
Tipy 16
Poslední tipující: Lady L, ziriant, Pelican, jita.1965, qvitko, hostmen, Maťa, akneliam, Monsignore, Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)