Jsi
Chybí slunce
v temném stínu
dotek lásky
smutek splínu.
Cítit jemnou
vůni vlasu
obejmutí
skrývá spásu.
Pár chomáčků
lidské něhy
kde že jsou ty
loňské sněhy.
Pohlazení
teskně lehké
souznění vždy
bývá křehké.
Vpustit krásu
do svých dveří
anděl s čertem
štěstí změří.
Přečteno 402x
Tipy 21
Poslední tipující: Lina, Kapka, hašlerka, Vanilková Ninja, Psavec, Kubino 2, Květka Š., rezina, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)