Když v ráji pršelo...
Když v ráji pršelo
a otisky dvou bosých nohou
končily pod velkými listy
něčeho, z čeho bude jednou banánovník...
...
uvědomil jsem si,
že ta jedna řada stop
je jedinečná...
nerozešli se, to jen -
Adam nesl Evu v náručí...
...
Když v ráji pršelo
a do otisků bosých stop
vmáčknutých do jílové půdy
pomalu dopadaly
další a další kapky vody...
Půjčil jí v tom dešti bundu
a schovali se do zastávky,
dneska je stejně neděle
dnes, dnes už nic nepojede...
vždycky je pár lidí,
kterým nevadí,
že prší.
Přečteno 395x
Tipy 33
Poslední tipující: Jahudka167, Gabrielle, hašlerka, Psavec, isisleo, Mbonita, Kubino 2, hanele m., Skalnička, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)