strach
Strach
Vždycky když chci se rozhodnout
Tak nejde sebou ani hnout
Ruce a nohy jako z gumy
Hlava je plná myšlenek
A srdce spadlé do trenek
Tak mi dej pivo a dva rumy…
Vždycky když potkám Tě náhodou
Smysly i nesmysly zaplanou
Aby pak strach je zadusil
Kolikrát už si nadávám
Že na to přeci taky mám
Jenže nikdy jsem to nezkusil
Vždycky když dojde k lámání
Odvaha není k dostání
Změna se zase odkládá
Jo máš to se mnou Bože těžký
Jdu k tobě sám a jdu pěšky
Snad proto jsou ty rumy dva…
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Mraveneček, CULIKATÁ, Skalnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)