jsem tu !
Anotace: pro mou kamaradku
Láska se ztratila máš prázdnou dlaň
Osud se tváří jako zlá saň
při Tobě stojím s pocitem bezmoci
tolik mě mrzí že nemůžu pomoci
za ruku držím Tě snažím se léčit
trápení srdce úsměvem zlehčit
tolik Tě miluju mám slzu na oku,
jsem Tvůj přítel, stojím Ti po boku
do ucha šeptám Ti: Netruchli vstaň,
máš znamení Fénixe vzpomeň si naň !!
Přečteno 324x
Tipy 25
Poslední tipující: Vanilková Ninja, pamp_elka, Divoženka1, Házté, Jean89, Mraveneček, labuť, Niky88, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)