První pomoc
Anotace: První pokus o veršování.
Láska nám tvoří na srdci rány,
ze kterých zprvu tryská slast.
Po uhašení žízně
zbudou jen jizvy trýzně.
Zašíváme je nití z argumentů.
Rána se schová pod náplast
a nechává zhojit.
Po jejím odkrytí a vyjmutí stehů
jen čekáme na reakci těla. Zvládne to?
Přečteno 605x
Tipy 29
Poslední tipující: dream in emptiness, fuu, Zasr. romantik, Gabrielle, James Libustka, PetTulak, susana načeva, Ejí, Psavec, zelená víla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)