Lásko!
Tak se přiznej svině zhoubná!
Přiznej se ty otrapo!
Co jsi zač a kdo tě platí?
Mordor nebo gestapo?
Kliď se pryč ty kovadlino,
drtící mé vnitřnosti!
Táhni pryč a nevracej se,
jestli máš kus soudnosti!
Otravuj ty, kdo tě chtějí
Mě vyškrtni z rejstříku
Seru ti na západ slunce
i na vůni šeříku
Odpal z mojí reality
Starostí mám už tak dost
Nestojím o zbytečnosti
Nenávist je teď můj host
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Fanosh, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, 4LJFilip, Zefi, Jean89, Izza, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)