pro Tebe
Anotace: měj se, tvé přání se ti plní
přeji ti lásku
štěstí a klid
buď svůj a nic víc
jen jako vzpomínkou
na časy zalité
sluncem vášně
srdce mámené
ať vzplane novou láskou
nejsem sobec, jen smutno mi bude
až zjistím, že srdce ti tepe
pro jinou..
miluji tě, láskou jedinnou
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, 666 Idiot MCR, Jean89
Komentáře (0)