Souhlasím, doba tomu moc nepřeje, jako by nebyl na vyznávání lásky a obletování kolem čas.Vystila jsi to dobře.
04.06.2010 22:51:00 | Paulín
Přesně tak :o) taky mám pocit, že někdy je tomu naopak....ale neboj, myslím si, že až potkáš opravdu toho svého prince, tak ten vztah, láska i její vyznání...nebude tak..automatické..:o)
01.06.2010 23:41:00 | Giginka
No jo,ale ona je jiná doba-někdy mám pocit,že dobývají spíš ženy muže,než aby tomu bylo naopak:)).
01.06.2010 21:38:00 | CULIKATÁ