Mlha nad loukou milenců
Anotace: I milenci zemřeli...vzpomene jich někdo?
Mlha nad loukou milenců
Kříže na louce krčí se ve tmě
krátery osvícené sluncem žalu
plivají jemné, tmavé světlo zpět
k mrtvým milencům
Kříže s ostrými hranami, zdobeny dobou
kotouč mezi mraky, napůl mrtvý
sleduje temnotu s ohněm uvnitř ničeho
mrtví milenci
Gotický symbol smrti truchlí v trávě
mraky s okraji závějí a vln oceánů
prozařovány svitem třpytu a dálky
mrtvých milenců
Leží blízko, zemřeli daleko
osud nedopřál umírajícím milencům
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Philosophic Theory, mida, al-pacino, zelená víla, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)