Dík Jani za komentář.Třeba...možná to byl anděl,který zmizel a slehla se po něm zem,nebo je v přestrojení žebráka a já jsem slepý,hledám očima...místo srdcem.
07.06.2010 23:37:00 | Danger
ST a asi oba chápu oba vím jaké je raději odejít,třeba má své důvody :-(
07.06.2010 15:58:00 | Labanda
Děkuji Andy,leč miluješ někoho,který ti odletěl a nevíš proč...Přesto to bylo krásné a nezapomenutelné,právě že v nejlepším to skončil...
04.06.2010 09:19:00 | Danger
Děkuji za vzkaz a já obdivuji spíš tebe,žes neodešla :-)Někdy možná jdem z bláta do louže,anebo taky ne...
02.06.2010 20:02:00 | Danger
Kráné, ten příběh znám,jen neodešla jem včas
neměla jsem tu sílu,nebo odvahu?
Z krásna se těžko odchází,obdivuji tě!!!
02.06.2010 08:05:00 | Zlatičko