O Naději
Anotace: ...náznak veselosti...;-)) No dobře, tak moc zase ne...
Dušička zklamaná,
životem trochu zmuchlaná,
plakala slané slzy do rána.
Plakala,plakala po lásce volala.
S pláčem vstoupila do kostela,
sedla si v lavici, ta Duše plačící.
Ruce před sebou sepjala,
tichá slůvka odpuštění šeptala.
O velkou naději Anděla prosila.
Anděli strážný můj,
všecky co mám ráda opatruj.
Lásku svou posílám
všem, které ráda mám.
A také Anděli prosím,
ať všem šťestí nosím.
Na kostelním kůru
vyplašil Anděl můru.
Pohladil Duši vlásky.
Splním Tvá přání, protože jsou z lásky.
Dušička zklamaná,
životem trochu zmuchlaná,
směje se od večera do rána.
Přečteno 335x
Tipy 18
Poslední tipující: Divoženka1, střelkyně1, Zorenka Ježková, Mbonita, ilona, modrá..., nejsembásník, Zasr. romantik, Květka Š., TetaKazi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)