Na chvíli usnula...
Anotace: Taková malá inspirace fotkou jedné spící krásky :o)
Na chvíli usnula jako květ na dlani
Bylo již svítání, tma někam odplula
Jenom tak ležela s úsměvem žádoucím,
že jenom o ní sním, jako by věděla
Stát se tím jejím snem, přál jsem si na chvíli
Pak jsme se ztratlili, pozřeni dalším dnem
Až šero večerní, znovu nás přikryje
budu rád že tu je, budu zas vedle ní
Potom s ní odletím, do říše krásných snů
S láskou a objetím, do konce našich dnů.
Přečteno 460x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, Mraveneček, al-pacino, Pevya, CULIKATÁ, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)