Před koncem světa...
Anotace: To snad není možný..dva dny nejsem v práci a hned 4 básničky :o) tahle mě napadla v souvislosti s počasím...a tím, že občas nabývám pocitu, že se skutečně blíží konec světa....tak hezké čtení :)
Před koncem světa
bych s tebou chtěla naposled být
v dáli mizí má věta
že jsme měli spolu žít..
Před koncem světa
bych chtěla cítit tvůj hřejivý dotek
naposled prohlížím pár společných fotek
kde ti ležím v náručí
a tulíme se spolu na gauči
Před koncem světa
bych naposled chtěla zažít tvé líbání
které k šílenství mě dohání
za pozdního svítání
povídat si při čaji
Před koncem světa
bych chtěla prožít naše poslední milování
přírodo prosím
měj ještě jednou slitování!
Přečteno 427x
Tipy 20
Poslední tipující: Oťas, Zorenka Ježková, HarryHH, Labanda, bejbyyyy, Bíša, LeeF, J.U. Ray, Niky88, střelkyně1, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)