šlápoty
Anotace: ... přeběhly ...
.
pískem přeběhly šlápoty
a jejich lidé větrem unavení
před rozcestím ke vzácné nirváně
zatoužili horké dlaně chladit
na prameni poznání
okolo jiných boků
žhavá závrať štěstí
krátce jim zazpívala
v marné ozvěně
za zrníčkem
do příboje
namíchaná
šlápotami
falešně
zazněla
pokaždé
jen sóla
pro oba
.
Přečteno 322x
Tipy 22
Poslední tipující: isisleo, 4LJFilip, ilona, Bíša, Lorraine, Mbonita, hašlerka, Kapka, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)