Nechtěla jsem
Nechtěla jsem tě ztratit..
..teď si jen přeju, všechen čas vrátit.
Nechtěla jsem říct, co jsem řekla..
..už v té chvíli slza po tvářích tekla.
Nechtěla jsem slyšet co říkáš...
..teď lituji, už jako maják v dáli neblikáš.
Nechtěla jsem o tebe přijít tak rychle...
..vzlyky se ozývají v místnosti ztichle.
Nechtěla jsem slzy ronit pro tebe...
..radši bych se hned odebrala do nebe.
Nechtěla jsem...
Přečteno 682x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)