Teď

Teď

Anotace: Báseň vyjadřující životní změny.

Teď...

Bývala jsem sama.
Bývala jsem tvoje.
Bývala jsem silná.
Teď jsem však jen na dně.

Naučils mě ženě.
Naučils mě změně.
Naučils mě štěstí.
Těď však naučils mě jen tmě.

Písavals mi básně.
Písavals mi zprávy.
Teď však již žádná nikdy nepřijde mi.

Říkávals mi kotě.
Říkávals mi zlato.
Teď však katapultovals mě na dno.

Snívala jsem tajně.
Snívala jsem ve dne.
Snívala jsem šťastně.
Teď však sním jen ve tmě.

Váhala jsem dlouho.
Váhala jsem šťastně.
Váhala jsem směšně.
Teď však váhám už jen o dně.

Zářila jsem šťestím.
Zářila jsem láskou.
Zářila jsem touho.
Teď však zářím smůlou.
Autor sad_girl, 26.12.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí