zase utekla
Smutek skrývám za úsměvem,
Když miluju!
Ženu, kterou nemohu,
není mi přáno….
Pak smích střídá se s hněvem,
A lítost odnáším si
v batohu.
Vše co cítím, vyřkl jsem!
Sinusoida dění.
Lásku k tobě hlásám všem,
Mlčky křičím, němě volám…,
No a ty … ?
prý vstávej.., to už není snění!
Realita jiná jest,
Jsem na zem z oblak přikován.
Vzdušné zámky rázem chřadnou,
A životem dál už jen každý sám.
Nevěřím, nechci….
Že jsou ty krásné chvíle…
Jen pouhý flám..
Přečteno 323x
Tipy 19
Poslední tipující: harmony, Larey, Mbonita, Mraveneček, ewon, al-pacino, LeeF, labuť, hašlerka, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)