Mňam,mňamečky-to byla lahoda-od začátku nahezky do konce:-)Jsi rozená poetická šikulka:-)))
05.06.2010 02:33:00 | ilona
Jako bych na louce stála
to mlha se rozplakala
víly tančily v hebkém svitu
od noci až do úsvitu
půvabný cop poezie v korytě se vlní
a slůvka tvá znějí jako štíhlé struny
04.06.2010 21:47:00 | carodejka
Žluťásek touží po heřmánku,
když prší, mráčkům uplakánkům
posílá vzkaz po nachu nebe,
červánky vládnou, hledám Tebe..
03.06.2010 17:26:00 | Pevya
Děkuji...
Kdepak jste ,Žluťásku,Čičorečko,Paví očko?
Venku jako z konve leje,sluníčko se neusměje...
Ale to nevadí,víkend nás zas pohladí!
:-))
03.06.2010 15:18:00 | Sisinka
Žluťásek za malou chvilku
usedne na medovou Sisinku
protančí barevným hájem
jejich láska bude rájem a budou se culit!:)))
03.06.2010 15:07:00 | CULIKATÁ