U vody...
U vody…
Šíré moře, vzduté vody
Vody plné mocných vln
Údery o břeh jak lásky svody
Tříští se v pěnách - jsem jich pln
Oceán Tichý hukotem sílí
Řítí se na břeh bez mezer
Však bolest mou už nerozstřílí
Už nezmění mé „Wiedersehen“
Loučení s Tebou bolí jak plíce
Co chtějí vdechnout celý svět
Sbohem mi dá snad jen Večernice
A s přílivem novým vrátí se
…
a zvony ticha začnou bít
a rohy vůní zadují
a květen zmizí – škarohlíd
a Mácha? Ten to ustojí…
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: TetaKazi, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Sisinka, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)