Jelen
Anotace: každá nevěrná duše si hledá dobré alibi...
O kmen stromu opřená
leží hlava jelena
krev stéká po těle
zabili Křtitele
na mechu dvě těla
padlého anděla
tam leží v objetí
pod hnědou obětí
nevěrník a milovnice
proč ten jelen?
Co říct více...
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Pevya, Sisinka, CULIKATÁ, 666 Idiot MCR
Komentáře (2)
Komentujících (2)