Anotace: zhnojená existence generála lipschowskiho
v prázné ulici naproti bezmoci je cítit pach netvora
ve zpětném zrcátku vidím přecházet sebe
zatínám obě ruce a křičím na jana křtitele
hluchoněmý provokatér vytváří z dlažební kostky poluci
míjí tvář lásky a topí se v znesvětcené vodě
propíjím hodiny na odvrácené straně slunce
stále se z nebe sype popel a staví obrácené kříže
hlavu mu bez zeptání vzala a plakala déšť