Jsi
Anotace: Jsi můj:) Ano, jsi to ty, myšáku :-*
Jsi moje slunce nad obzorem,
Jsi můj princ z krásných snů,
Jsi můj a jsi mi vzorem,
Jsi to nejhezčí z těchto dnů,
Co mohu být na tomto světě,
A mohu žíti s radostí,
Když jsi s někým kdo miluje tě
Tak stává se i život marností.
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Čoki, Labanda, hypertenze, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)