Anotace: Sladká jsi jako med a někdy chutnáš, jak pelyněk ;-) ale krásná jsi plná něhy, však znějí krajem ódy a zpěvy...LÁSKO...
jak by bylo krásně, kdyby vládla jenom láska...ale věřím, že je jí pořád ještě dost :-)
03.06.2010 23:43:00 | Házté
Láska vládne světu..je inspirací pro poetu..paleta plná barev pro umělce...zásah do srdce bravurního střelce a občas s ní děláme kotrmelce ale bez ní propast která dno nemá,proto každý svou druhou půlku srdce hledá. A já ti přeju labando ať se ta vaše spojí v jeden tep.. pak za to stojí něco vytrpět. Hezky napsané..láska s náma dělá divy co? Tak jo ST!
03.06.2010 23:42:00 | xoxoxo