Anotace: podle Tvých strun ...
skvělé.. člověk zapomene, co kdo kdy řekl, ale nikdy nezapomene, jak mu vedle něho bylo.. určité věci vlastně ani říci nelze, přesto jsou hlasitá..
08.06.2010 00:37:00 | zelená víla
Dobré slovo,hřeje po celou zimu..,
člověk nemůže odhadnout ,posoudit druhého člověka na poprvé,může na něho udělat dobrý,nebo špatný dojem(a ten dělá opravdu hodně),jenom čas,ale odkryje i odhalí pravou a skutečnou tvář...(duše)člověčiny...
Hezký večer
Sisi
:-)
04.06.2010 22:05:00 | Sisinka
krásné ladění ST
04.06.2010 15:42:00 | xoxoxo