Anotace: mé nejmilejší ženě k zítřejší narozenině....
Zaujala mě, ačkoliv slovo iudecca vidím prvně.
19.06.2010 01:00:00 | René Vulkán
Vše nejlepší Tvé paní přeji ať vás srdeční paprsky stále hřejí:))
05.06.2010 08:59:00 | CULIKATÁ
Hm,to je parádička,lahodička,romanticky hříšná chuťovečka:-)Tady jsem potěšena dvakrát...taky mám jednu sladkou,úžasnou Ivanku v srdci:-)Strašně moc!
05.06.2010 02:43:00 | ilona
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?