Čokoládová postavička
Anotace: .................
Jsi krásná jak čokoládová figurka
ve výloze jednoho domu
plného oprýskaných zdí
starých dobrých časů
opředeného vůní vanilky
jak tě poznávám
pomalu se tě dotýkám
chtěl bych
poznat jaký je tvůj polibek
je snad karamelový…
nebo pálivé jak chilli paprička
vím, že to je neznámé
v mlze zahalené snění
ale chtěl bych být
jak Kolumbus
vyplout do neznámého moře
jedním pohybem
prolomit hranice
stát se čokoládou figurkou
vedle tebe…
když čtu na cenovce
jméno Pavlínka
z malého města
toho našeho.
Přečteno 505x
Tipy 28
Poslední tipující: carodejka, Tymi14, Zorenka Ježková, Sisinka, dream in emptiness, Kars, Lissa, Lea Aura, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)