Lásky snění
Anotace: Příjde samo - nevoláno. Ze sbírky "Jen slůvek pár"
* * *
Ta dálka mizí, když propadnu snění
a zde před očima tebe milý mám.
Pozvu tě dál, teplo venku není,
pohostit tě láskou svou hodlám.
Horké polibky, k tomu kousek něhy,
hladit tobě budu každé místečko
a tam kde to sladce touhou zabolí,
potěším tě láskou, aspoň maličko.
Hodně se já k tvému tělu přitlačím,
ať ten krásný pocit vášně zadržím,
doznění pak lépe můžeš vychutnat,
cit svůj nejvřelejší tobě já chci dát.
Nevadí, že máme každý jinou cestu,
na ní jsme ztratili svoje klíče k mládí,
ale zdobená je sem tam kvítky snění
a tak občas oba projdeme se po ní.
* * *
Přečteno 461x
Tipy 53
Poslední tipující: kavec, Holis, nejsembásník, Zorenka Ježková, Elisha, Bean, jita.1965, j.c., Sweet KiWi, Verule, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)