Jen přítel dokáže...
Anotace: jen púřítel dokáže, že se můj jazyk rozváže ;-) :-D
Do očí se Ti dívám, o lásce ódy zpívám.
Nespím, nejím ani nevnímám,
ceý den jen na Tebe vzpomínám!
Na Tvou náruč a Tvé doteky,
patřím do ní snad už navěky!
Šeptáš mi tiše něžná slova,
uvěřím jim zase a znova!
Jen přítel dobře ví,
a snad i správně napoví!
Jen přítel dokáže, abych se smála
a života víc se už nebála!
Jen pravý přítel to dokáže,
že mé srdce cit svůj ukáže!
Příteli já mám Tě víc než jen ráda,
alespoň tedy víc než pouhého kamaráda.
Přečteno 337x
Tipy 18
Poslední tipující: Danger, Mbonita, střelkyně1, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, ilona, Bíša, blue, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)