Čokoládová postavička II.
Anotace: Jedna inspirace dneska.
Směješ se prý tisíckrát jinak
jak kdybych
tisíckrát jinak
Na jevišti divadla
zahrál bych svou roli
mezi prkny
které znamenají svět
na tom globusu
schovaného v kulisárně
který se stále otáčí
abych vykouzlil
jeden úsměv
na rudé tváři
čokoládové panenky
Přečteno 404x
Tipy 22
Poslední tipující: Aren, jaroslava anna, Zorenka Ježková, carodejka, Sisinka, Kars, Lea Aura, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)