Múza
Anotace: Láska... To je pouhé slovo.
"Ta rána z hrudi, jenž se line pod maskou smíchu. Srdce, jenž nemohu nalézt...
... Zní melodicky tvému sluchu - kam ani slunce nedolehne. A každý tvůj polibek, tak sladký, jak v knihách bývá psáno. Ten mou smrtí jest."
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Matsuyama Tatsuko-chan, Bíša, Květka Š.
Komentáře (0)