Ty nevíš o čem sním
Anotace: A je tu další písnička
Ty nevíš o čem sním,
ty nevíš co je být sám,
se svým srdcem bolavým,
sama zas ráno přivítám.
Do peřin lehce schoulená,
v očích slzy se třpytí,
zní tu jen má ozvěna
a na nebi měsíc svítí.
Ty nevíš o čem sním,
ty nevíš co je být sám,
sama se srdcem bolavým,
životem se tak prodírám.
Vlídný slovo to duši pohladí,
však srdce mé to chátrá dál,
někomu samota tak nevadí,
však bez lásky by ses ustýskal.
Přečteno 491x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Eru Alonnar, Květka Š., WAYWARD, hauskaa, CULIKATÁ, Házté, Larey
Komentáře (5)
Komentujících (4)