Odkud se berou
Odkud se berou
ta nevinná slova;
nech už to být
a začneme znova
věřit je snadné
jak jenom zdá se
náš velký návrat
není už passé
hrdě se odhodlat
překlenout hráze,
zdi mezi pocity,
tvářit se blaze...
v poklidu spočinout
po letní námaze,
na zimu dodati
síly mé odvaze.
Komentáře (0)