Je to jako být..
Někde mezi.
-
Neviditelný slova.
Pohledy.
Doteky.
-
Láska.
-
-
-
Opěvováno básníky
hledáno snad všemi
ztracenými
dušemi.
-
Je to energie
co proudí mi mezi prsty
a dotýká se
každé části
mého těla.
-
Vesmír
všude kolem
a jen my dva
jako z pohádky.
-
Kamenné zdi
co se bortí
pod jediným dotekem
Tvojí ruky
a Tvých objetí.
-
Jako být motýlem
a mít domov všude
kde se rozhodnem.
-
Horké polibky
A vášeň.
-
Ach ta VÁŠEŇ!
-
Já a ty.
-
My.
-
Stavíme si
svůj hrad
někde v oblacích
a je to fajn
protože prostě jen
chceme být.
-
Spolu.
-
-
-
Napořád lásko.
Přečteno 541x
Tipy 24
Poslední tipující: maliska, Elisha, jvacl, la loba, Gabrielle, Xantista, Danger, Isquieasuus, James Libustka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)