Flalešná tvář
Anotace: A tak jsem opět jednou propadla něčí náručí a opět mě někdo upustil, aniž by hleděl, jak křehká někdy umím být.
Jsem panenka na hraní, jsem slečna vrba.
Jsem minuta rozhraní, špatně opsaná věta.
Potichu kreslím ti paletou slz,
o tom proč vlastně si změnil svůj vkus.
Kreslím ti úsměv svým oblíbeným štětcem, hrdá a pyšná, jakým umím být hercem.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Emira, Mraveneček
Komentáře (0)