Ahoj, ahoj
dostávám se k psaní až teď, takže též přeji hodně štěstí, zdraví, inspiirace a úspěchů v novém roce
mail má když tak Alenka
Měj se moc fajn Milan
02.01.2006 14:52:00 | WWW
Ahoj kamaráde.
Má mysl (a tenká prkýnka) se nyní toulá(jí) po bílých, zasněžených pláních a není inspirace (a síla) k tomu, abych vzal pero do ruky a psal...Ale ty mi to, doufám, odpustíš...Vždyť vy jste moje druhá rodina, místo, kam chodím nejraději...
Protože na tebe namám mail, tak mi dovol, abych ti touto cestou popřál hodně zdraví, štěstí a pohody jako takové. Cítím, že máš duši romantika, tak v tom, prosím, setrvej i nadále. Není mnoho takových jako ty...
Tvůj kamarád
JirkaS
30.12.2005 16:57:00 | JirkaS
Mám neskromné přání...
kéž pohledem všichni tak něžně hladit dovedem...!!!
Moc krásná... malovaná citem, jak to jeden malíř skvěle umí... :o)
29.12.2005 15:39:00 | Cecilka
A nakonec ten list skončí zašlapaný v blátě... Promiň, ale já vždycky najdu nějaké ale. Ale je moc pěkná.
27.12.2005 14:56:00 | JardaCH
Ahojky, človíčku, píšeš stále krásně. Dlouho jsem se neukázala a Tvoje vervě mě na uvítanou jemně pohladily. Jen tak dál:))
27.12.2005 13:55:00 | Zdeňka