Jsi v mých snech
Z dálky ke mně doléhá
Motýlích křídel šum
Jen co zavřu oči
Podlehnu svým snům.
…
Natáhnu ruku
Dotknout se tě smím
Necítím však nic
A všechno halí stín.
…
To den se zas probouzí
A realita volá
Nikam nechoď, já se vrátím
s nocí začneme znova.
…
Naposled pohlédnu
Do těch temných očí
Ty se jen usmíváš
Bože můj
Ať už ten den skončí.
Přečteno 501x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, ilona, labuť, Bíša, střelkyně1, Mbonita, CULIKATÁ, hypertenze, Mraveneček, malá slečna, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)