dva
Slunce osvětluje mou tvář
škvírou mezi závěsy
mezi polštáři a peřinou
zlehka otevírám oči
a vstávám
zase s vírou zalévám čaj
a chystám dvě misky
dvě lžíce na med
dva malé talířky
zase na stůl
vedle sebe prostírám
dvě prostírky
a mžourám do slunce
vidím tě usmívat se
na mě
zase jsme
dva
na jedno slunce
....
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, carodejka, Bíša, malá slečna, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)