Utopie
Anotace: Utopeno v utopii.
Za noci mrazivé
mé tělo - Tvé plátno
polibky hřejivé
má ústa - to rozkvetlé jaro
Andílku, andílku, andílku,...
Tvá slova - to hudba romantika
já, Ty, má Nevěra (?)
Tvůj pohled - to tisíc šípů
mé činy - to nespočet mýtů
____
Za noci mrazivé
mé tělo - má krev
polibky hřejivé
mění se v led
Andílku, Andílku?, Andílku?!
Cizí slova - to hudba nevěrníka
já, on (?), má Samota
jeho pohled - to obraz nestoudníka
mé činy - ku smrti cesta
____
Za noci mrazivé
mé tělo - Tvé nic
polibky hřejivé
prosím, já nechci nic víc
Utop....eno
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: Denael, Lamia, Sýkorka07, ilona, jedam, Agniezka, malá slečna, Dygi, CULIKATÁ
Komentáře (0)