.
Mysli si přání
a já ti ho splním ...
Jen se mě dotkni
a ono přejde,
stane se
mnou...
mlč ale prosím,
a nic neříkej ..
protože
jen nevyslovená přání
mají to kouzlo
aby byla splněna ...
*
.
07.06.2010 17:49:00 | HarryHH
slyším Tvá slova, odkud jsi?
cestičku k Tobě najdu si
ST! moc krásné volání
však trochu smutkem zavání :-)
06.06.2010 21:38:00 | mida