Anotace: ...
Co my to jenom připomíná?
Mysl se k minulosti vzpíná,
k době, kdy všechno bylo príma,
nebyl jsem ten, kdo šedě líná,
vzdálen té, co mám stále rád,
kdy štěstí uměl jsem i dát,
z maličkostí se radovat,
samé Něhy se dotýkat...
Je krásné, když nepíšeš smutně ale jen zasněně.Taky mi připadalo kouzelné, když si ke mně voněla a sledovala mne i při holení...;o)))
08.06.2010 17:56:00 | Kozoroh 1