Ve stínech
Ve stínech touhy
stříbrných cest
pláče tvé nebe
vyhaslých hvězd
najdi mé tělo
skalpelem řízni
válečné lože
prastaré jizvy
duši mám zkaženou
krev píše slova
probuď své srdce
nejsi má vdova
pochytej slzy
černého deště
chrličům děkuj
zašeptej ještě
vypij mě
zanechej osudu
pod okap lásky
čekat dál na duhu
Přečteno 484x
Tipy 42
Poslední tipující: Sweet KiWi, Zorenka Ježková, Zefi, Gudula, floreciente, Dota Slunská, ziriant, PatriceB, Mraveneček, Jana M., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)