Anotace: nwm to mě jen tak napadlo, nesmutním, aspoň tedy si to myslím, že ne ;-)
Jen tak mimochodem,umíš používat kompas :-)
Holky a orientace to vždy vázlo,ale určitě jsi vyjímka :-)
Ještě ohledně krásy...Krása ženy není v šatech, které nosí, v postavě, kterou má, ani ve způsobu jakým si češe vlasy.Krása ženy musí být v jejích očích, protože ty jsou bránou k jejímu srdci, místu, kde sídlí láska.
07.06.2010 23:59:00 | Danger