Nebuď mi tak blízko
Anotace: Internetové seznámení... příliš moc emailů...
.
Nebuď mi tak blízko...
> Bližšie než pod kožu už to nejde
Tvař se, že neslyšíš můj výskot...
> Taký veľký chlapec, veď ťa to prejde
Nebojím se žen, detí, vztahů ani jiných drobností...
> No veď sa stále poznáme iba zbežne
Bojím sa iba, že až raz konečne prídeš a ja ti usteliem
.........................................................v izbe pre hostí...
budem sa cítiť...
................smiešne
Tak nebuď mi tak blízko, protože
blíže než pod kůži
...................už to nejde
.
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Do Ga, Mraveneček, CULIKATÁ, hanele m.
Komentáře (0)