Smutná
Anotace: Cosi mi chybělo a nepřišlo....
Podivná doba,
dny s Tebou krátké,
noci, kdy jsem sám,
jěšte delší.
Postrádám modro nad hlavou,
chybí teplo paprsků,
snad právě teď scházíš,
ze všeho nejvíc.
Čekali jsme lásku,
prý jsme tolik naivní,
smáli se nám,
že žádná není.
Neumřela, je v nás ukrytá,
ty správné dveře,
kousek, maličko,
neotevřela bys mi?
Zatím však hlavu sklopíme,
nachvíli ještě k zemi,
jen aby ostaní neviděli,
naše slzy.
Přečteno 453x
Tipy 28
Poslední tipující: mirecek, Najlin, Niky88, Princezna.Smutněnka, Kajaro, Zorenka Ježková, Kett, Lissa, Zasr. romantik, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)