A
Stále v sobě hledám odvahu podívat se ti do očí,
Něžně se usmát a po tváři tě pohladit,
Říct co k tobě cítím a za ruku tě vzít,
Po rozpálené pláži při západu slunce se s tebou projít.
Chtěl bych ti toho tolik říct,
Ale pro vyznání lásky občas stačí jen pohled,
A ...
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: Kett, Luca Steavens, Zorenka Ježková, Mraveneček, CULIKATÁ, ilona, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)