Bez emocí
Anotace: i pád na hubu je krok kupředu :-)
Jednou něco začíná a někde něco končí,
sic srdíčko mi umírá, mysl ale tančí,
byť časem stane se, co stát se má,
vždy zůstanu, jaká jsem a stále svá,
vždyť na tom světě jen jednou jsem,
myšlenku užívat si všichni unesem,
proto úsměv přes bol na tváři mějte,
přijdou jiní...tak se smějte! :-)
Přečteno 470x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, malá slečna, CULIKATÁ, labuť, Agniezka, Mraveneček, danav, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)