Nádherné Tvé chardonae blues!!! Bravo poetická vílo nádherných střípkú okamžiků ,které umíš tak bravurně zachytit ve svých básních a dát jim ožít ve slovech. ST!!!
13.06.2010 22:28:00 | xoxoxo
Ano, jak jinak, stejně lahodné, jako Chardonay samotné, tekuté a tak akorát vychlazené...:)
08.06.2010 17:12:00 | jammes