Už Tě nechci...
Už nechci dál ve svých snech Tě vídat,
už nechci Tě v hlavě mít,
už nechci na Tebe denně se dívat,
už nechci s Tebou být.
Už nechci na Tebe myslet,
už nechci o Tobě přemýšlet,
už nechci na Tebe vzpomínat,
jednoduše-nechci Tě!
Tak nech mě jít
a už nech mě být,
nechci Tě milovat,
nechci Tě znát,
chci si jen užívat
a s jiným se smát...
Komentáře (0)