Hra na Lásku
Malá kapka temné krve
až bude jich víc
velká skvrna na koberci bude
a v těle nebude nic
Bledé tělo studené
ve tváři temný nach
v temném domě dveře zavřené
kolem obchází strach
Na stole leží dýka krvavá
černý šátek a roubík
v křesle dívka schoulená
v kotlíku nad ohněm se vaří rulík
Ve špatnou chvíli, ve špatnou dobu byla kdesi
na špatném místě postála
pohled zvěře, který děsí
ta dívka srdce prohrála
To není romantická láska
to není to, co si přála
on nemiluje - umírá ta kráska
ta dívka si na lásku jen hrála
Nepřežije tuhle hru
její srdce je slabé
ona slyšela kdysi pověru
o Lásce krásné a srdci drahé
Teď ale umírá
protože to není tak
své srdce zavírá
Duše se mění v prach
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Zorenka Ježková, Psavec, Divoženka1, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Květka Š., bobi bobie
Komentáře (5)
Komentujících (5)